The story of Everyday Bread... & Coffee

Een hip en eigentijds familiebedrijf dat voorop loopt in de trends en smaken. Met nadruk op kwaliteit, TOP service en gastvrijheid

Proef & Beleef, Everyday Bread… & Coffee!

In 2014 zijn wij gestart op de markt met het idee om het lekkerste en beste brood en gebak van Nederland te verkopen! Wij hebben onze eigen broden ontwikkelt, terug naar de basis zonder rommel en toevoegingen. Zoals de Franse bakkers 130 jaar geleden broden maakten.  Ons gebak heeft een klassiek Nederlandse en Amerikaanse inslag. Hierdoor kunnen wij blijven innoveren en fantastische smaakcombinaties ontwikkelen. 
 
Na het grote succes op de markt hebben wij op 8 september 2015 onze eerste winkel aan de Assendorperstraat 80 in Zwolle geopend. 
Inmiddels een aantal jaren verder en vol trots hebben wij, Miranda, Tim en Bart 3 mooie locaties en onze eigen Everyday Bread Bakery waarin we ons gebak en zoete lekkernijen zelf bakken. 
Wij proberen altijd TOPkwaliteit te leveren en zijn zoveel mogelijk op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van koffie, brood en zoet. Dat betekent dat je regelmatig nieuwe producten kunt vinden in onze winkels.
 
Gastvrijheid, service en TOP kwaliteit is voor ons essentieel, hier staan wij ook om bekend. Wij overtreffen graag jouw verwachtingen zodat jij als gast heerlijk ontspannen kunt genieten van de sfeer en al het lekkers wat Everyday Bread… & Coffee te bieden heeft. Fantastische Bart’s Specialty Coffee,  heerlijk zelfgemaakt gebak, geweldige lunches en smaakvol desem brood in een relaxte ambiance.
 
“Wij zijn trots om samen onze visie te kunnen delen”: aldus Miranda Tim en Bart.

Tim's
appel
taart

Onze appeltaart wordt gemaakt met de beste ingrediënten, waaronder de lekkerste verse roomboter en zorgvuldig geselecteerde appels met een frisse bite.

De taart is gevuld met een mengsel van appelstukjes en de geheime kruiden van Tim, deze geven de taart een heerlijke smaak en maakt de taart echt met recht, dé taart van Tim!

Cadeau idee!

Je wilt een origineel cadeau, een cadeau dat leuk is om te geven én leuk om te krijgen.

Daar hebben wij de oplossing voor! Met onze creatief vormgegeven cadeaukaart ben je super origineel. Leuk om te geven omdat je zeker weet dat de ontvanger hier blij mee gaat zijn, gezien iedereen houdt van puur en lekker eten!
Dit cadeau kan voor iedereen en voor iedere gelegenheid.

Winnaar beste koffiezaak van Zwolle

Bij ons ervaar je een optimale koffiebeleving, vinden onze klanten.
In 2022 én 2023 werd Everyday Bread… & Coffee bekroond met de gold award ‘beste koffie zaak van Zwolle’ (provincie Overijssel) door het grote aantal stemmen en de hoge waardering van ons publiek daarbij werden wij beoordeeld op criteria als prijs-kwaliteit, ambiance, vriendelijkheid en service.

You cannot copy content of this page