The story of Everyday Bread... & Coffee

Een eerlijke bakkerij waar met passie gebakken wordt en waar gasten blij worden gemaakt. Daar doen wij het voor!

Hoe het begon...

De klassieke bakkerij is een uitstervend ras. Steeds meer lokale bakkerijen verdwijnen. In industriële bakkerijen wordt veel gebruik gemaakt van (kunstmatige) hulp-grondstoffen. Hierdoor gaat er kwaliteit verloren. Everyday Bread… & Coffee gaat deze trend tegen en biedt kwalitatief en eerlijk brood.

In 2014 besloot Miranda met minimale middelen een eigen brood en zoetlijn te ontwikkelen en te verkopen op lokale markten. Tim bouwt in de weekenden mee om het nieuwe concept te laten slagen. Dit concept slaat aan en na één jaar wordt de eerste winkel dan ook geopend in Zwolle.

Na de opening van de winkel in Zwolle is het tijd om door te groeien. Om op nog meer plekken eerlijke producten te krijgen. Er wordt een vestiging geopend in Hattem met veel ruimte voor horeca. De laatste geopende vestiging is de City Store in Zwolle. Dit wordt gerund door Bart, de broer van Tim. Hij leidt deze vestiging op een geheel eigen wijze met de allernieuwste koffietrends, bowls en smoothies.

Tim's appeltaart

De kracht van onze appeltaart is niet alleen de lekkerste roomboter in het deeg, maar ook de zorgvuldig geselecteerde appels met een frisse bite.  Deze appels wordt ter plekke geschild en gesneden, verser dan dit bestaat niet.

Als je deze appeltaart proeft dan proef je naast de knapperige stukjes appel ook onze geheime kruiden. Dit maakt het de meest fantastiche appeltaart die je ooit hebt geproefd!

Bekijk onze reviews

Naomi Van Oosten
Lees verder
Als onderdeel van overnachting bij B&B 'in het Assendorpje', hier een prima ontbijtje gehad. Vriendelijk personeel, fijne sfeer.
Marouscha van der Wal
Lees verder
Bij uitstek de beste specialty coffee/ barista cafe van Zwolle. Super vriendelijk personeel, heerlijke espresso, cappuccino, dirty chai en iced lattes. Daarnaast worden er goede ontbijtbowls geserveerd, huisgemaakte muffins en gebakjes (en dat proef je) en een must try: croissantje met verse kaas. 🥐🧀 ☕️
Marleen de Vos
Lees verder
De beste koffie van Zwolle en omstreken met barista's met passie voor hun vak! Een aanrader om eens te ervaren hoe echt goede koffie smaakt. Sinds kort de bonen ook aan huis en werd ik zelfs nog geholpen om de koffiemachine juist in te stellen. Topservice!

You cannot copy content of this page